עדכונים על קולות קוראים, מענקים ופסטיבלים 22.3.26
מאת: ימית הגר
תזכורות קולות קוראים פתוחים
דדליין קרוב קרן עידוד היצירה של אקו"ם - הגשה באתר. הסכום שניתן לזכות בו הוא עד 10,000 ש"ח. דדליין 23.3
פסטיבל חשיפה בינלאומית - דדליין ב 1.4 מיועד לכל מי שיש לו או רוצה שיהיו לי עניינים בחו"ל >> https://imsf2026.forms-wizard.biz/
פסטיבל ירושלים לאומנויות - הנה לינק להגשה. דדליין 10.4.
אינדינגב - לינק להרשמה: https://bit.ly/4uivioj
חבצלת -קרן לעידוד יצירה מוזיקלית - עד 5000 שח - אם קיבוצניקים.יות. לינק פה.
הקרן ליוצרים עצמאיים של משרד התרבות שהגשתם שנה שעברה - דיברתי איתם השבוע וקיבלתי תשובה שהם עושים את מירב המאמצים לתת תשובות לפני החג.
קול קורא חדש של מפעל הפייס לתושבי העוטף
זה קורה סוף סוף. יש דדליין רחוק עד 17.5 שזה טוב. הנה לינק קודם כל.למי זה מתאים? תושבי העוטף, פירוט היישובים נמצא בלינק הזה גם כן.מה גובה הפרסים? 40,000-70,000 שח מע"מ כלול.מי יכול להגיש? יצירה או קידום, קראו הכל בקול הקורא. טיפים אתן בהמשך החודש.
קול קורא לפסטיבל ליבי במזרח
פסטיבל ליבי במזרח, מהפסטיבלים המובילים בישראל בתחום תרבות ואמנות המזרח, מזמין יוצרות ויוצרים, אמניות ואמנים וקבוצות יצירה להגיש הצעות לעבודות חדשות שיוצגו בבכורה במסגרת הפסטיבל. מיועד לפרויקטים בתחומי התיאטרון, המחול, המוזיקה והפיוטיש לשלוח את ההצעות במייל: achoti2000@gmail.comדדליין 28 ביולי 2026. הודעות על קבלה יישלחו עד סוף ספטמבר 2026.על ההצעה לכלול: (נא לציין בנושא המייל: "הצעה לפסטיבל ליבי במזרח 2026".)* תקציר (סינופסיס)* פירוט המשתתפות.ים* קורות חיים של היוצר.ת* פירוט התקציב המבוקשהפסטיבל יתקיים במהלך חודש נובמבר 2026, ויציג תוכנית אמנותית עשירה ומגוונת. הפסטיבל שואף לקדם יצירה מקורית, לעודד דיאלוג תרבותי, ולתת במה לקולות ולזהויות הפועלים מתוך ומתוך זיקה למרחב המזרחי והערבי, לצד השפעות נוספות.
עצות לגבי ההגשה למעלה של ליבי במזרח
בגלל שפירסמתי את הקול קורא כבר בקבוצת "דד ליין לפסטיבלים והגשות" אז קיבלתי כבר הודעות פרטיות בנושא אז אגיד פה את הטיפים במרוכז:
אין לינק להגשה, כתוב במפורש לכתוב את ההצעה ולשלוח למייל המצורף.
אין לי דוגמא להצעה, כתבו את ההצעה שלכם בצורה הכי טובה שאתם מבינים, היעזרו בצ'אט אם אתם צריכים, אבל לא יכולה לשלוח לכם הצעות של אחרים סליחה על זה.
מה אורך ההצעה צריכה להיות? הם לא כותבים, אם תשאלו אותי - דף אחד צריך לכלול הכל כולל הכל, כולל דוגמאות מוזיקליות וכמה מילים עליכם.
מה יכול לעזור לי להגיש? לכו לליינאפ של שנים קודמות, הציצו בדף הפייסבוק שלהם, תראו מי הופיע בשנים קודמות, נסו להבין האם הפסטיבל יכול להתעניין במה שאתם עושים עכשיו שאתם רואים מי כן מופיע שם ואיזה סוג הופעות הם עושים. בהצלחה!